10 očiglednih znakova da mu se sviđate

flertovanjePretpostavljamo, naravno, da je on fin momak i da vam neće poslije razmijenjene tri rečenice prosuti neku bljutavu foru koja nedvosmisleno otkriva njegove namjere.

Ako ste mu se dopale, nesvjesno će vam to dati do znanja svojim pokretima i mimikom, čak i prije nego što predloži piće sljedećeg vikenda!

Evo 10 načina koji pokazuju da on flertuje sa vama.

1. Blaženi osmijeh
Ako vas gleda i nježno se smiješi, nema sumnje, sviđate mu se! Uzvratite mu osmijehom – dakle, istim, blagim i zainteresovanim, a ne usiljenim cerekanjem na sve njegove (glupe) fore.

2. Rumeni obrazi
On će sigurno imati mačo držanje i trudit će se da zrači samopouzdanjem – što je sjajno! Ipak, činjenica da je pomalo zbunjen, jer mu je stalo da ostavi dobar utisak, pokazat će se na njegovim obrazima. Rumeni obrazi su prirodna reakcija tijela i sigurno neće izostati kada se nađe u blizini djevojke koja mu se dopada!

3. Kontakt očima
Zadržao je pogled na vašim očima duže nego što to rade osobe u uobičajenoj konverzaciji? Da, sviđate mu se.

4. Oponaša vaše pokrete
Sjajna fora koja će vam odmah pokazati da je zagrijan: Nesvjesno će početi da oponaša vašu mimiku ili način govora, što je prirodan, spontana reakcija kada smo u društvu osobe koja nam se dopada.

5. Drži ruke na kukovima
Ako stoji uspravno držeći ruke kukovima, vjerovatno želi da vam pokaže da je muškarac pun samopouzdanja i pravi mačo tip, što će reći – dobra prilika.

6. Flertni dodir
Ako vas, kao usput, nježno dodirne, to je očigledan znak da mu se sviđate. Čak i ako vas dodirne slučajno, obratite pažnju – ništa zapravo nije slučajno i on možda pokušava da privuče vašu pažnju na ovaj način.

7. Potvrdno klima glavom
Toliko se udubio u nevjerovatno zanimljivu priču koju pričate i potvrdno klima glavom sve vrijeme? Odličan znak! Ovim pokazuje da ga stvarno zanima razgovor koji vodite i da je upecan.

8. Proširene zjenice
Oči će nas uvijek odati, čak i kada želimo da sakrijemo neku emociju. Kada nas neko privlači, zjenice se šire, kada nam se ne dopada nešto što vidimo, skupljaju se.

9. Podignuta obrva
Ako su mu oči širom otvorene i obrva blago podignuta, to je siguran znak da flertuje sa vama, piše Cosmopolitan.

10.  Vrpolji se
I vi to radite kada ste sa nekim ko vam se sviđa, zar ne?

Posted by on 2014-04-29. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login