4 greške koje muškarci rade u krevetu

seks

seks

Časopis AskMen vrlo naš često iznenadi korisnim savjetima kojima uče muškarce kako se bolje ponašati prema ženama, a danas se za to pobrinula urednica Elysha Krupp. Na kažemo da svi muškarci ovo rade, ali velika većina ih je kriva barem za jednu od ovih grešaka:

1. Ne čitate signale

Znamo, žene je teško pročitati: Taman kada mislite da smo raspoložene za seks i krenete u akciju, naletite na odguravanje i odbijanje. Ponekad ćemo djelovati totalno nezainteresirano i željeti seks, a vi ćete misliti da želimo da nas pustite na miru. Ne kažemo da radite na jednostavnom teritoriju, ali umjesto da se samo naljutite na nas, pokušajte zapamtiti naše male signale koje vam dajemo – tako ćete znati kada vas želimo, a kada nam se stvarno ne da.

2. Kratite predigru

Muškarci i žene nisu dizajnirani na isti način: Vi možete krenuti kad god želite, nama treba neko vrijeme da se zagrijemo. Razmišljajte o nama kao o grijanju u autu: Prije nego što se motor dobro zagrije, ne očekujte išta osim hladnoće.

3. Ponekad se zapustite

Budimo realni, kada biste trošili samo pola vremena koje žene posvećuju uređivanju svojih intimnih dijelova, mi bismo bile najsretnije na svijetu. Neke žene nisu previše raspoložene za oralno zadovoljavanje muškaraca, a damo se kladiti da ih barem polovica to ne voli raditi jer im se ne sviđa što vide dolje. Krenite od sebe: Biste li vi voljeli naletjeti na neodržavanu šumu?
Vjerovatno ne.

4. Šutite kao zaliveni

Stvar je jednostavna: Ako stenjete, znat ćemo da uživate – ako šutite, mislit ćemo da ono što radimo ne valja i krenuti na sljedeći potez. Jednako kao što se muškarci povode za zvukovima koje žene proizvode u krevetu, i žene očekuju vokalno ohrabrivanje. Ako nam ne date do znanja da vam je dobro, mislit ćemo da sve radimo na krivi način.

Posted by on 2013-08-22. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login