5 seksualnih problema kojima se ne trebate zamarati

seks, sex, penis, pornićS obzirom da je seks osjetljiva tema i nešto u čemu svako želi biti barem dobar, svako se od nas barem jednom zapitao je li u tome dovoljno vješt, naročito kada se među plahtama pojavi jedan od slijedećih pet problema.

Saznajte o kojim dilemama je riječ i napokon se prestanite nepotrebno opeterećivati!

1. Seksualne fantazije i gledanje pornića

Neki ljudi boje se da će im prepuštanje ovim užicima preuzeti život i da će postati ovisni o seksu, ali seksualni terapeuti ističu kako su oni sasvim normalni. Štoviše, maštanje tijekom seksualnog odnosa je poželjno, a ako pritom gledate i film za odrasle užitak će biti još veći.

2. Nestanak erekcije

Olabavljeni penis tokom seksa jedna je od najvećih mora svakoga muškarca, a stručnjaci kao najbolji lijek prepisuju: humor!

Reaguje li partnerica na ovaj problem dobronamjernom pošalicom, a ne ljutnjom, velika je mogućnost da će penis ponovno biti u funkciji. Razlozi nestanka erekcije mogu biti bolest, problemi s leđima, nedostatak samopouzdanja ili strah od prerane ejakulacije. Stoga je najvažnije opustiti se i prepustiti bez ikakvog pritiska.

3. Izostanak orgazma

Puno više žena ne doživi seksualni vrhunac nego što mislimo. Ali, nije riječ o fizičkom nedostatku, već o problemu psihičke naravi. Njega se može riješiti tako da žena masturbacijom upozna svoje tijelo, eksperimentira bez straha i srama te sama spozna kako najbolje može postići orgazam. Dobrodošla su, naravno, pomagala poput vibratora.

4. Slaba želja za seksom

Žene su vrlo kritične prema svojim tijelima, a to se odražava na to koliko se osjećaju privlačne i poželjne. Stručnjaci na šaljiv način odgovaraju na ovu dilemu. ‘Mislite da se penis opterećuje vašom kilažom?’ te savjetuju: pronađite muškarca koji je opsjednut time da vas zadovolji. Takvome nećete moći ni željeti reći ne.

5. Uspoređivanje s manekenkama

Muška maštanja o ženama s televizije ili interneta tokom masturbacije spadaju u seksualne fantazije, stoga su brige oko toga želi li vaš partner da izgledate poput njih sasvim nepotrebne.

Mašta je jedno, a ono što traže u partnerici u stvarnom životu nešto sasvim drugo.

Posted by on 2013-11-14. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login