6 stvari u seksu koje žene ne opraštaju muškarcima

Da li vam tokom vođenja ljubavi smetaju neki potezi vašeg partnera? Pokušajte to da promjenite prije no što mu date „crveni karton”. Uz mnogo takta i malo lukavstva popravićete stvar i pretvoriti ga u savršenog ljubavnika.

seks, problemi1. Po završetku ljubavnog čina, on se okrene na drugu stranu i zaspi

Poslije orgazma muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo. Opet, ako je hladan i odbojan, ili, još gore, ako odmah ustane i počne da se oblači, to može da znači da ga muče teške misli. Pokušajte da porazgovarate. Možda samo prolazi kroz neku krizu.

2. Prirodno je „obdaren“ i uvjeren je da je to dovoljno za dobar seks

Diči se svojim kvalitetima, ali kad se nađe u krevetu, otkrivate da je neaktivan, kao da misli da je kvantitet važniji od kvaliteta. To se često događa s lijepim ljudima koji, budući da nikad nisu imali potrebe da se trude, misle da je dovoljna sama činjenica da su privlačni. Od svih loših navika, ovu je najteže ispraviti i zbog činjenice da su oni koji su svesni da su lijepi, po prirodi lako uvrijedljivi. Zato treba birati riječi i navesti ga na ono što vi želite.

3. Zapinje kao da hoće da postigne brzinski rekord

Ako imate utisak da vas miluje mehanički i ako mijenja pozu svakih 20 sekundi, to možda znači da ne poznaje dovoljno žensku seksualnost. Trebalo bi da mu objasnite svoje želje i način na koji funkcionišu vaše genitalije. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija iz seksa, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide. Možete i da odaberete pozu u kojoj vi vladate situacijom. Budite sigurni da će mu se to dopasti.

4. Preskače predigru i kreće odmah na stvar

Gotovo svaki muškarac zna da je milovanje jako važno nježnijem polu, budući da se u toku predigre organizam žene priprema za penetraciju. Muškarac koji ignoriše tu činjenicu, samoživi je egoista. Ako želite da promjeni ovakvo ponašanje, učinite to što prije, sasjecite stvar u korijenu. Ili predložite igru ogledala. Kažite: „Gledaj šta ja radim“ i krenite da ga milujete s istom pažnjom i strašću s kojom biste želeli da on miluje vas.

5. Svi imamo omiljenu pozu, ali on se baš „zalijepio“ za jednu

Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je izvan kreveta vaš partner zanimljiva radoznala osoba, možda je nesiguran u seksu. Možda se boji da će, ukoliko eksperimentiše s nečim novim, doživeti neuspjeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kome ste oduvek sanjali. Da li je to laž? Da, ali korisna. Zatim mu predložite da promjenite mjesto, probajte kupatilo, kuhinju…

6. U najljepšim trenucima izgovara vulgarnosti

Onaj ko nije u stanju da vodi ljubav u tišini, pokazuje potrebu da pojača zadovoljstvo. Za takvu osobu fizičko zadovoljstvo i ljubav su dva paralelna sveta. Ono što je sigurno jeste da on zapravo ne misli ono što izgovara. To su zapravo rečenice koje upućuje više samom sebi nego partnerki. Promjeniti ovakvu naviku može biti vrlo teško. Ipak, probajte da mu na njegove grubosti odgovorite nježnostima.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-19. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login