Adele neće snimiti novi album u naredne tri godine

Adele

Adele

Poznata pjevačica Adele otkrila je da će fanovi čekati dvije ili tri godine do novog albuma, jer želi ponoviti uspjeh albuma 21, a za to treba vremena.

U intervjuu koji je dala za Billboard rekla je da joj se ne žuri i da je za sad zadovoljna.

“Iskreno se radujem vremenu da ne radim ništa. Mislim da ću imati 25 ili 26 godina kad snimim drugi album, a o trećem albumu nisam još ni razmišljala. Mislim da ću sada samo da odmaram. Neće biti nikakve nove muzike dok ne budem spremna i dok ne bude dovoljno dobra”, rekla je Adele (23), prenosi Telegraph.

Popularna pjevačica je rekla da nije ni počela pisati nove pjesme i da joj oporavak od nedavne operacije ide savršeno dobro.

“Neću više morati da brinem o glasu kada sam na bini, bit ću mnogo opuštenija. Očekujem da normalno pjevam nakon januara ili februara, dok sve lijepo zacijeli”, dodala je Adele.

Adele je kazala da je posvetila pjesmu Amy Whinehouse na koncertu u Albert Hallu zato što je uvijek voljela pjesme slavne Amy i divila se njenim glasovnim mogućnostima, ali i njoj kao umjetnici.

Billboard je proglasio Adele umjetnicom godine, a iza nje našle su se Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga i zatim lil Wayne.

Posted by on 2011-12-11. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login