Adrenalin DJ Fest od 15. do 17. februara na Jahorini

Adrenalin DJ Fest

Adrenalin DJ Fest

U okviru projekta “Jahorina Ski and Fun” u periodu od 15. do 17. februara na Jahorini će biti održan, drugi po redu, Adrenalin DJ fest-Jahorina 2013.

Manifestacija ima za cilj da popularizuje Jahorinu kao turističku destinaciju kroz jačanje njenih kulturno-zabavnih sadržaja u sintezi sa razvojem sportsko-rekreativnog koncepta, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Kako je februar mjesec kada uglavnom veliki broj omladine posjećuje Jahorinu, organizatori su se odlučili da baš tada realizuju ovakav jedan događaj koji već ima imidž najbolje zimske smotre izvođača elektronske muzike u BiH i regionu.

Ove godine festival će obuhvatiti dvije velike dnevne DJ zabave na lokaciji Poljice i dva after partyja u klubovima Peggy (naselje Šator) i Vuk (Poljice).

Svoje učešće je potvrdilo osam izvođača iz raznih gradova BiH koji će naizmjenično zabavljati prisutne goste na Jahorini. Pristup svim dešavanjima i zabavama je besplatan, navodi se u saopćenju OC Jahorina.

Posted by on 2013-02-12. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login