Banja Luka: Danas otvorenje 17. međunarodnog sajma knjige

 

Banja Luka, sajam knjigaU Banjoj Luci će danas biti otvoren 17. međunarodni sajam knjige na kojem je učešće potvrdilo više od 100 izdavača iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bjelorusije i drugih zemalja iz regiona.

Smotru pisane riječi u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik” zvanično će u 18.00 sati svojom besjedom otvoriti istaknuti srpski književnik Svetislav Basara.

Ova manifestacija predstavlja šestodnevnu “knjižaru” sa ponudom od više hiljada naslova, a prepoznatljiva je po pratećim manifestacijama, promocijama novih naslova knjiga objavljenih od septembra 2011. do septembra 2012. godine.

Iz “Glasa Srpske”, organizatora Sajma, kažu da je to manifestacija kreativnog stvaralaštva koja okuplja ljude iz oblasti književnosti, izdavaštva i medija.

Moto ovogodišnjeg Sajma knjige je “Jedan dan jedna knjiga – čitaj da bi živio”, a zainteresovani će moći da ga posjete do 23. septembra.

Posted by on 2012-09-18. Filed under Banja Luka, Kultura, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login