Banja Luka: posao za četvero diplomaca Medicinskog fakulteta

Banja Luka

Banja Luka

Četiri najbolja diplomca prema izboru Medicinskog fakulteta u Banja Luci dobila su posao u Kliničkom centru u tom gradu.

Generalni direktor najveće zdravstvene ustanove u RS dr. Duško Račić potpisao je ugovore o radu na određeno vrijeme s dr. Miljanom Tepić, s prosjekom ocjena 9,14, koja će svoj profesionalni razvoj početi u Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Banja Luka, javlja Fena.

Doktor Aljoša Mihajlović, s prosjekom ocjena 8,54, radit će u Klinici za neurohirurgiju, dr. Jelena Klašnja, izabrala je Kliniku za vaskularnu hirurgiju i dr. Aleksandar Brković bit će zaposlen u Klinici za dječiju hirurgiju.

“Nama trebaju najbolji i za najbolje u Republici Srpskoj postoji sigurna i perspektivna budućnost, i to upravo u Kliničkom centru Banjaluka. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ovi mladi ljudi pokazuju interesovanje za hirurške grane i što smo u mogućnosti da odgovorimo na njihova interesovanja i ambicije u skladu s potrebama Kliničkog centra”, rekao je Račić.

S ovim mladim doktorima radit će najbolji hirurzi u RS.

 

 

Posted by on 2014-03-19. Filed under Banja Luka, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login