Banja Luka: Svečano otvoren Zimzograd

 Banja Luka, Zimzograd

Banja Luka, Zimzograd

Na zadovoljstvo nekoliko stotina prisutnih Banjalučana, Zimzograd je svečano otvoren kada su gradonačelnik grada Banjaluka, gdin Gavranović i Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel presjekli crvenu vrpcu. Nakon toga uslijedio je obilazak svih izlagača koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje zbog početka najljepšeg prazničnog mjeseca u Banjaluci.

“Banjaluka je dobila svjetski događaj i još jednom smo pokazali da smo uvijek korak ispred drugih, ali i da pratimo svjetske trendove,” istakao je gdin Gavranović.

Prisutnima u Veseloj kući obratio se i gdin Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije Banjaluka ističući da je izuzetno zadovoljan što je projekat uspješno realizovan. “ovo će svakako pojačati naše turističke potencijale. Naša želja je da ovo postane događaj po kojem će Banjaluka biti prepoznatljiva. Sigurno ćemo uspjeti,” kazao je
Barašin.

Zimzograd su organizovale dvije marketinške agencije, Demofest i MINT, uz podršku Grada Banjaluka i Turističke organizacije grada Banjaluka, uz finansijsku podršku brojnih sponzora, a posebno kompanije m:tel.

Zimzograd će biti otvoren svaki dan od 10 do 22h, a Vesela kuća radiće do 02:00 h poslije ponoći.

“Vrijeme je da Banjaluka prestane da ide na spavanje u 10h uveče. Zato će Vesela kuća raditi duže, ” naglasio je Gradonačelnik.

Svečanom otvaranju Zimzograda prisustvovale su brojne istaknute ličnosti grada, a svojim prisustvom Zimzograd su uveličali i gdin Igor Radojičić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i gđa Nada Tešanović ministar porodice, omladine i sporta.

6yka / bih-x.info

Posted by on 2013-12-15. Filed under Banja Luka, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login