Banja Vrućica spremna za ljetnu sezonu

Banja Vrućica

Banja Vrućica

Novi hidromasažni bazen u sklopu otvorenog bazena “Banje Vrućice” upotpuniće ljetnju ponudu ovog turističkog kompleksa, a sa prvim ljetnim temperaturama već su pristigli i kupači koji ističu da su veoma zadovoljni novom ponudom.

– Otvoreni hidromasažni bazen prečnika je sedam metara i ima 24 mjesta za sjedenje i uživanje u hidro masažama. Puštanjem u funkciju ovog bazena zaokružili smo ponudu otvorenog bazenskog kompleksa i stvorili izuzetne uslove za svaki vid uživanja u vodi – pojasnila je Milijana Bačić iz Zdravstveno turističkog centra (ZTC) “Banja Vrućica”.

Cjelokupan kompleks otvorenog bazena prostire se na 5000 m2 a ukupna vodena površina oba bazena je oko 700 m2.

Ugostiteljsku ponudu bazenskog kompleksa upotpunjuje i natkrivena ugostiteljska terasa bara “Oaza” koja nudi mnogobrojne ljetne specijalitete i osvježavajuće napitke kako za goste tako i za posjetioce, navode iz “Banje Vrućice”.

– Da bismo zainteresiranima olakšali planiranje godišnjih odmora, tokom jula i avgusta mjeseca nudimo wellness aranžmane “Ljetnje opuštanje” i “Ljetnji odmor” na bazi dva ili pet polupansiona, po cijenama već od 159 KM – naglasila je Bačić.

Pored navedenog, ovog ljeta u ZTC-u „Banja Vrućica“ u rad je puštena i ruska sauna, slana soba kao i hiperbarična komora.

Posted by on 2015-06-18. Filed under Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login