Beyonce objavila novi album

Beyonce
Beyonce

Nisu protekla ni 24 sata otkako je Beyonce iznenada objavila svoj novi album, a već su novi videospotovi izanalizirani do najsitnijih detalja.

Najviše pozornosti su izazvali spotovi za pjesme ‘Pretty Hurts’ i ‘Partition’.

Beyonce je rodila kćerku prije nepune dvije godine, a izgleda bolje nego ikad što je i pokazala u spotu za pjesmu ‘Pretty Hurts’ u kojem glumi ljepoticu koja je ovisna o tabletama za mršavljenje.

Možda je iznenadila javnost i obožavatelje izenada objavivši svoj novi album, ali fanovi bi mogli biti i više iznenađeni kad pogledaju spotove za nove pjesme.

Tridesetdvogodišnja pjevačica se pojavljuje u različitim izdanjima, kakve nije pokazala ni Lady Gaga tokom cijele svoje karijere.

Najprovokativniji video bi mogao biti za pjesmu ‘Partition’ gdje Beyonce pleše u kavezu, dok je kroz dim cigarete promatra suprug Jay Z. A tu su i scene kakve ova superzvijezda nikad dosad nije snimila.

Nakon neočekivanog objavljivanja novog albuma Beyonce je izjavila kako su njene pjesme i spotovi napravljeni samo za njezine obožavatelje i ovaj put ih je direktno predala njima, bez ikakvih posrednika.

Posted by on 2013-12-15. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login