Bijeljina: Pronađeno 370 grama heroina, uhapšene tri osobe

 

Bijeljina

Bijeljina

Bijeljinska policija uhapsila je tri osobe u čijim je stanovima i prostorijama prilikom pretresa pronađeno 371,78 grama heroina, određena količina marihuane, 43 grama plastičnog eksploziva i veći broj mobilnih telefona.

Uhapšeni V.S. N.J. i D.P, svi iz Bijeljine, osumnjičeni su za proizvodnju i promet droga. Protiv D.P. biće podnesen izvještaj i zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih sredstava, saopšteno je iz bijeljinskog Centra javne bezbjednosti.

Pretres je izvršen u okviru akcije “Singum” 28. i 29. marta nakon prikupljenih operativnih saznanja o nedozvoljenoj proizvodnji i prometu droga, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini.

Akciju su, pod nadzorom bijeljinskog Okružnog tužilaštva, proveli pripadnici CJB-a Bijeljina, Odjeljenje za sprečavanje organizovanog kriminaliteta i korupcije, u saradnji sa pripadnicima Jedinice za borbu protiv organizovanog kriminaliteta i korupcije MUP-a Republike Srpske.

Sva trojica osumnjičenih će, nakon kriminalističke obrade, uz izvještaj biti predati Okružnom tužilaštvu na dalju istragu.

Posted by on 2012-03-30. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login