Bogdan Tanjević ponovo na čelu turske košarkaške reprezentacije

Bogdan Tanjević, Turska

Bogdan Tanjević, Turska

Crnogorski košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević postavljen je za trenera muške košarkaške reprezentacije Turske, izjavio je predsjednik Košarkaskog saveza ove zemlje Turgay Demirel, javlja agencija Anadolija.

Demirel je, na konferenciji za novinare u hotelu Hyatt u Istanbulu, rekao da će crnogorski stručnjak obavljati dužnost trenera turske reprezentacije te da će na toj poziciji ostati do kraja Svjetskog šampionata, koji se iduće godine održava u Španiji.

Predsjednik turskog košarkaškog saveza dodao je da će Tanjevićevi saradnici na Svjetskom prvenstvu 2014. godine biti Nihat Icic, Etugrul Erdogan i Omer Ugurata.

Tanjević koji je vodio mušku reprezentaciju Turske u periodu od 2004. do 2010. godine, bio je i trener muške mediteranske reprezentacije ove zemlje, sa kojom je osvojio i zlatnu medalju na ovogodišnjim 17. Mediteranskim igrama održanim u turskom gradu Mersinu.

Posted by on 2013-07-03. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login