“Bračna igra” na sceni SARTR-a za pomoć žrtvama poplava

SARTR

SARTR

U četvrtak, 29. marta 2014., u 20 sati na sceni Sarajevskog ratnog teatra publika će imati priliku ponovo pogledati predstavu “Bračna igra“. Ova predstava je nastala kao samostalni diplomski rad glumice Nine Đogo, a u SARTR-u se igra u sklopu programa Teatarski opservatorij. Mentor je profesor Ermin Bravo, a pored Nine u predstavi igra i mladi glumac Adnan Goro.

SARTR nastavlja sa organizovanjem humanitarne akcije prikupljanja neophodnih sredstava nastradalim u poplavama širom BiH. Svi zainteresirani mogu učestvovati u donaciji kupovinom ulaznice za predstavu, a sav prilog od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Rezervacije se mogu obaviti na broj telefona 033/664-070 ili putem inboxa fan page-a Sarajevskog ratnog teatra www.facebook.com/sartr1992 . Regularna cijena iznosi 8KM, a omogućen je popust školarcima, studentima i penzionerima na 5KM.

Posted by on 2014-05-28. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login