Centrotrans: Uskoro novo sniženje cijena karata

Centrotrans

Centrotrans

Centrotrans Eurolines je na gradskim linijama Vijećnica – Dobrinja i Sutjeska – Vogošća uveo besplatan internet kako bi usluge koje nudi korisnicima gradskog prevoza podigao na još veći nivo.

Kako je kazao Safudin Čengić, direktor Centrotransa, ova kompanija čini sve da građani budu što zadovoljniji.

– Mi smo anketirali korisnike usluga na gradskim linijama u KS-u s ciljem istraživanja zadovoljstva prevozničkim uslugama Centrotransa. Više od 5.000 putnika dalo je mišljenje u anketiranju koje je trajalo 15 dana, te su svojim pozitivnim ocjenama i prijedlozima potvrdili dosadašnji trud, ali i pomogli u daljim planovima i aktivnostima usmjerenim pružanju što bolje usluge. Kao rezultat našeg istraživanja uveli smo novine, a to su povratna karta na relaciji Vijećnica – Dobrinja – Vijećnica, čija će cijena biti tri marke i vrijedit će na naznačeni datum. Na ovaj način pružit ćemo putnicima koji svakodnevno saobraćaju na ovoj liniji dodatne finansijske pogodnosti. Uvođenje WiFi usluge u autobusima je novina i ovim je Centrotrans Eurolines prva prevoznička kompanija koja besplatno nudi ovu uslugu u BiH, istakao je Čengić.

Po Čengićevim riječima, sve se radi kako bi se građanima olakšao dolazak do odredišta što udobnije i ugodnije.

– Vrlo brzo slijedi još noviteta, biće i dodatnih smanjenja cijena karata, ali o tome će građani biti na vrijeme informisani, rekao je Čengić.

Posted by on 2014-03-26. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login