Četiri tajne vrhunskog seksa

Dobar seks je nešto što održava vezu, ali naravno ponekad je potrebno začiniti seksualni život kako ne bi postao dosadan.

seks

Uključite sva čula!

Da biste u potpunosti uživali u intimnom odnosu sa partnerom potrebno je da “uključite” ne samo vaše tijelo, nego i um i svih pet čula, savetuju Džordžija Foster i Beverli En Foster u svojoj novoj knjizi “Četiri tajne vrhunskog seksa” (The Four Secrets of Amazing Sex).

“Za dobar seks potrebno je fokusirati se ne samo na tijelo, nego i na misli, pa je potrebno uključiti sva čula”, kazala je Džordžija Foster za The Sun objašnjavajući koje su to četiri tajne za vrhunski seks.

Zavođenje je prva tajna koja će vam omogućiti da očuvate strast. Većina ljudi smatra da moraju biti zavedeni da bi se osjećali seksi, ali takvo mišljenje je u potpunosti pogrešno. Naime, želju za partnerom stvarate u sopstvenom umu i na taj način razumjete šta je to što vas uzbuđuje. Morate najprije da razumijete svoja osjećanja i ne očekujte od partnera da podstakne vaš seksualni nagon.

Za dobar seks potrebno je da uključite sva svoja čula. Zahvaljujući čulima mirisa, ukusa, dodira, sluha i vida možete intenzivnije da uživate u seksualnim igrarijama, ali samo je bitno da se prepustite partneru i pobudite sva svoja čula.

Ako želite dobar seks – predajte se partneru, ali naravno, morate biti sigurni u njega. Koncentrišite svoje misli, pobudite svoja čula i prepustite se partneru kako biste doživjeli vrhunsko uživanje.

Nakon što sve prođe, razmišljajte o doživljenom. Ta razmišljanja će u vama zasigurno izazvati želju da ponovo prođete kroz isto seksualno iskustvo, ali i da ga poboljšate sve više upoznavajući partnerovo tijelo, misli i osjećanja tokom intimnog kontakta.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-10. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login