Chris Brown odlučio prekinuti muzičku karijeru

Chris Brown

Chris Brown

”Ne brini, Ameriko! Ovo će vjerojatno biti moj posljednji album”, napisao je Chris Brown na Twitteru, objavivši tako vjerovatni prekid svoje glazbene karijere.

Čini se kako su mladom Chrisu dojadili vječiti skandali te brojni paparazzi koji prate svaki njegov korak, a kap je prelio njegov posljednji sukob sa zakonom.

Naime, prije dva dana se sam prijavio u zatvor jer je navodno pobjegao s mjesta nesreće, ali pušten je na slobodu nakon 42 minute i to bez  jamčevine. Chris tvrdi kako nije napravio ništa loše te kako je izašao iz auta nakon nesreće te razmijenio podatke s drugim učesnikom, ali policijsko izvješće govori drugačije.

Kako izvještava MTV, novo saslušanje zakazano je 16.08.2013. kako bi se utvrdilo je li zaista kriv za bježanje s mjesta nesreće.

“Super je biti popularan zbog muzike i talenta. No, dojadilo mi je biti poznat zbog grešaka koje sam napravio kad mi je bilo 18.”, također je napisao na Twitteru.

Posted by on 2013-08-09. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login