Christoph Waltz kao glavni negativac u novom Bondu

Christoph Waltz

Christoph Waltz

Austrijski glumac i dvostruki oskarovac Christoph Waltz igraće glavnog negativca u novom, 24. nastavku popularne franšize o špijunu James Bondu čija je režija povjerena Sam Mendesu.

Izborom Waltza za novog zakletog neprijatelja tajnog agenta 007, Mendes je očigledno želio da sve šanse stavi na svoju stranu kako bi dao dostojan nastavak svom odličnom filmu “Skyfall”.

Prema pisanju Daily maila, film još uvijek nema naslov, a nije poznato ni koju će tačno ulogu igrati austrijski glumac. Zna se samo da će ona biti “značajna”.

Waltz će u filmu davati repliku Daniel Craigu, koji će još jednom reprizirati ulogu James Bonda, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris i Ben Whishaw.

Snimanje “Bonda 24” počet će u decembru, a odvijaće se na lokacijama u Meksiku, Austriji, Maroku, Italiji i Londonu. Film bi u kina trebalo da stigne u novembru iduće godine.

Waltz, koji je nagradu američke filmske akademije osvojio za uloge u filmovima Kventina Tarantina “Prokletnici” i “Đankova osveta”, u međuvremenu ćemo gledati u ostvarenju Tima Bartona “Big Eyes” kao i u rimejku “Tarzana” David Yatesa.

Posted by on 2014-11-20. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login