Damir Urban & 4 predstavili novi album

Damir Urban

Damir Urban

Damir Urban i njegova četvorka danas su u Umagu predstavili album Kundera i pred oduševljenom publikom odsvirali najnovije hitove koji će zasigurno pokoriti oduševiti fanove u regiji.

Album pod naslovom Kundera stvaran je na brdu iznad Žumberka dvije sedmice u potpunoj izolaciji od civilizacije, a sve je ovjekovječeno i fotografijamaDamirove supruge Milice te kamerom redateljice Nataše Antulov.

Tekstove za album Kundera u potpunosti potpisuje Damir Urban dok muziku za dio pjesama potpisuje sam, a dio supotpisuje sa članovima bendaSandijem Bratonjom, Marcom Bradaschiom, Sašom Markovskim i Lukom Tomanom. Osim toga, Urban&4 potpisuju i aranžmane svih 6 pjesama, a kao koproducent potpisan je Silvio Pasarić koji je po cijele dane snimao bend i svirku.

Naslovna pjesma Kundera (atom) ujedno je i prvi singl koji najavljuje novo izdanje riječana koje sadrži šest novih pjesama.

Posted by on 2012-06-04. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login