Dan otvorenih vrata Centra za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli

Dan otvorenih vrata CPE

Dan otvorenih vrata CPE

Centar za poslovnu edukaciju organizuje “Dan otvorenih vrata CPE” u Sarajevu i Tuzli, u četvrtak 13.12.2012. godine. “Naša vrata su uvijek otvorena svima, a na ovaj dan posebno želimo naše posjetioce i polaznike upoznati sa mogućnostima i ponudom koju CPE pruža”, poručili su organizatori.

U okviru posjeta zainteresiranima će biti održane kratke prezentacije o kursevima engleskog i njemačkog jezika, poslovne informatike, grafičkog i web dizajna, te AutoCAD-a. Ovo je prilika da se svi zainteresirani upoznaju s radom Centra za poslovnu edukaciju, vrstama kurseva, nastavnim programom, vrstama certificiranja i upisa CPE certifikata u radnu knjižicu. Na ovaj način će budući polaznici dobiti priliku vidjeti što ih očekuje kao polaznike CPE-a, te dobiti uvid u načine izvođenja nastave (prisustvovati predavanjima), izgleda učionica, vrstama literature, te upoznati osoblje, predavače i polaznike, koji će im iz prve ruke prenijeti svoja iskustva i impresije o pohađanju nastave u Centru za poslovnu edukaciju.

Besplatno testiranje

Svi posjetioci će imati mogućnosti da urade besplatno testiranje iz oblasti engleskog i njemačkog jezika, te da utvrde nivo poznavanja ovih jezika u skladu sa evropskim referentnim okvirom za poznavanje jezika CEFR (A1,A2,B1,B2,C1,C2).

“Naše osoblje i predavači će vas savjetovati u odabiru najpogodnijeg kursa koji će vam omogućiti novu poslovnu karijeru ili napredovanje na postojećem poslu. Naš cilj je jednostavan, da vam omogućimo visokoprofitabilnu karijeru”, poručili su iz CPE-a.

Popust od 15%

U jednom odabranom danu omogućit će vam vam upis kurseva po izuzetnom popustu od 15% za sve prijave na Dan otvorenih vrata. Sada je prilika, odaberite program obrazovanja po vašoj mjeri i unaprijedite vašu karijeru. Broj mjesta je ograničen.

Za detaljnije informacije posjetite www.cpe.ba ili ih pozovite na 033 260 505 i 035 245 222.

Posted by on 2012-12-13. Filed under Ekonomija, Sarajevo, Tuzla, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login