Darko Rundek u Sarajevu, Mostaru i Bijeljini

Darko Rundek

Darko Rundek

Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić za april su zakazali novi susret s Bosancima i Hercegovcima.

Ovog puta za mjesto susreta s publikom odabrali su intimniju atmosferu, pa će tako koncerte održati 19. aprila u Bijeljini u Centru za kulturu Semberija, dan kasnije legendarni Rundek je u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru, a 21. aprila u mostarskom Domu “Herceg Stjepan Kosača”.

“Ruke”, “Ay, Carmela”, “Apokalipso”, “Šal od svile”, “U borbi sa silama”, “Sanjala si da si sretna” samo su neki od naslova iz bogate riznice Rundekovih pjesama koje će publika slušati na ovoj turneji, a svaki koncert bit će podijeljen na dva dijela.

Prvi dio će u cijelosti biti posvećen posljednjem albumu “Plavi avion”, dok će drugi biti presjek najboljih pjesama iz razdoblja “Haustora”, solo karijere i “Cargo orkestra” – poručili su iz agencije “Art Zone”, koja organizira ove nastupe.

Prodaja ulaznica po cijeni od 14,90 i 19,90 KM počinje sutra.

U Sarajevu se mogu kupiti u BKC-u i na platou ispred Skenderije, u Mostaru u Domu “Herceg Stjepan Kosača” te kafeu “Duradžik”, a u Bijeljini u kafeu “Baffalo” i klubu “Fabrika”. Putem portala kupikartu.ba mogu se nabaviti ulaznice za sva tri grada.

Postavka sva tri koncerta je sjedeća, mjesta će biti numerirana, tako da svaki kupac ima rezerviranu stolicu – dodaju iz “Art Zone”.

Posted by on 2012-03-22. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login