Davor Dragičević: Zločincima i ubicama je odzvonilo

Davor Dragičević, Pravda za Davida, Banja Luka, protest,

Davor Dragičević, Pravda za Davida, Banja Luka, protest,

Početak skupa “Pravda za Davida” kasni i prema riječima Davora Dragičevića skup neće početi dok koji su krenuli iz drugih gradova ne stignu na Trg Krajine.

Na Trgu se trenutno nalazi oko 40.000 ljudi, saopštila je Davidova majka Suzana.

Okupljenima se obratio i Davidov otac Davor, koji je poručio da je zločincima i ubicama odzvonilo:

“Dobro veče, dobri ljudi bez obzira na vjeru i naciju. Kad ste bili sa mnom i sa mojim ubijenim sinom 194 dana, strpite se još malo da početka trećeg i zadnjeg skupa Pravda za Davida, dok dođu svi koji su krenuli ka nama.

Svaki pripadnik MUP-a koji nije stao uz ovu grupu je ubica moga sina. Ne budu li bili pušteni svi autobusi kojima je krajnji cilj Trg istine, skup neće početi. Blokiraćemo cijelu Banjaluku, RS i BiH. Ovo je naša zemlja. Vrh SNSD-a je gori od fašista i nacista. Strpaćemo ih brzo tamo gdje treba.

Moje dijete su oteli, silovali, mučili, više i ne znam šta. Položili su ga u govna: Ilić, Ćulum, Lukač, Vrećo, Lepir, Dodik, Cvijanović. Čekamo da dođu svi ljudi. Ljudi!

Zločincima i ubicima je odzvonilo. Od večeras mi smo slobodna država i narod. Od večeras niko ne smije da nas prebija i ubija.

Mene su ubili davno.

Ko krene na nas, neće proći dobro, ni oni, ni njihove porodice. Sva odgovornost od danas je na Lukaču i Ćulumu.

Stavili su se iznad zakona. Jesmo li mi konc logor ovdje? Pogledajte ove divne ljude ovdje. Znamo ubice. Imenovaću ih i dalje. Biće privedeni, ako ne pobjegnu.

U četvrtak ih ja licno idem hvatati.”

Posted by on 2018-10-05. Filed under Banja Luka, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login