DJ Marko Nastić 15. februara u klubu Cinemas Sloga

Marko Nastić

Marko Nastić

U kultnom klubu Cinemas Sloga 15. februara sa početkom u 22 sata održat će se DJ Party sa jednim od najboljih DJ-eva sa ovih prostora i šire Markom Nastićem.

Kao tinejdžer Marko je bio fasciniram sintisajzerima, ritam mašinama i elektronskom muzikom. Kao 16-godišnjak je postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen gde je upoznao Dejana Milićevića, s kojim je započeo projekat “TTP“ (Teenage techno punks).

U Industriji je brzo postao umjetnički direktor i učvrstio saradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradski promoterima i DJ-evima elektronske muzike. Slijedeći projekat je bio promoterski tim “Teška mašinerija“.

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni dio svih važnijih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25-te godine je svirao sa svjetski poznatim DJ-evima kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu “Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku DJ agenciju “Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja da cvjeta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope.

Marko Nastić je stvorio prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcionišu još dva labela – Recon Light i Traffica.

Karte će u pretprodaji koštati 10 KM, dok će na dan partija cijena istih biti 15 KM.

Posted by on 2013-01-18. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login