Dubioza kolektiv i Hladno pivo nastupima završavaju turneje u Sarajevu

Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv

U petak 30.09. i subotu 1.10.2011. godine održaće se dvodnevni muzički događaj “Tuborg Green Spot”, u okviru kojeg će nastupiti bendovi Dubioza kolektiv i Hladno pivo.

Koncerti će se održati ispod velikog Tuborgovog šatora čiji je kapacitet 2.500 ljudi, a koji će za ovu priliku biti postavljen na parkingu ispred dvorane Zetra.

Oba benda sviraju posljednje koncerte aktuelnih turneja upravo u Sarajevu.

Dubioza kolektiv ovim koncertom završava turneju za album “5 do 12”. Ovo je poslije Nastupa na Tuzlanskom festivalu “Kaleidoskop” tek drugi Dubiozin koncert u BiH u 2011. godini

Hladno pivo zatvara turneju “Dodvoravanje” prije velikog koncerta u zagrebačkoj “Areni” kada počinje koncertna promocija njihovog novog albuma “Svijet glamura”.

Cijene karata su 15 KM za pojedinačne koncerte i 20 KM za dvodnevni komplet, a mogu se nabaviti od 9.septembra na www.kupikartu.ba i od 15.septembra na uličnim prodajnim mjestima na platou Skenderija i ispred tržnice Markale.

Ulaz na koncerte počinje od 19:30 h.

Posted by on 2011-09-10. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login