Edin Branković član organizacionog komiteta evropskih igara “Baku 2015”

Edin Branković

Edin Branković

Edin Branković, seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju (short track), izabran je za člana organizacionog komiteta Prvih evropskih igara “Baku 2015”.

Branković se od decembra nalazi u Azerbejdžanu na poziv tamošnje Akademije, a u sklopu Post Graduate Programa: Evropske Igre Baku 2015 bio je u vodećem timu organizacije i menadžmenta najvećeg test takmičenja koje je održano od 16. do 19. aprila u Bakuu pred Prve evropske igre koje će biti održane u junu.

“Edin je nakon test takmičenja dobio najveće ocjene i izabran je za člana organizacionog komiteta Prvih evropskih igara “Baku 2015”, što je za našeg reprezentativca, a i za Savez, veliko priznanje “, saopćeno je iz Saveza klizačkih sportova BiH.

Nakon završetka navedenog takmičenja, bh. reprezentativac nastavlja pripreme na ledu u Azerbejdžanu za nastupe na svjetskim i evropskim prvenstvima i svjetskim kupovima u klizačkoj sezoni 2015./2016.

Posted by on 2015-04-25. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login