Eko-rock festival “Desant na Drvar” 3. i 4. augusta

Desant na DrvarU parku kod Titove pećine u Drvaru bit će održan 3. i 4. augusta eko-rock festival pod nazivom “Desant na Drvar”.

Ovogodišnji Festival će uz muzički imati i ekološki program. Najavljen je nastup poznatog rock benda Emir i Frozen Camels, te dva benda iz Hrvatske – Ti Ritu Piri Pip i L’Kok.

Namjera je, kažu u Regionalnom razvojnom servisu u Drvaru koji je organizator Festivala, da ova manifestacija postane mjesto okupljanja mladih iz cijelog regiona gdje će se na ovom kultnom mjestu upoznavati i uživati u dobroj muzici.

Posjetioci Festivala će imati osigurane uvjete za besplatno kampovanje, organizovanu posjetu Titovoj pećini, koncerte poznatih rok bendova, zanimljiv sadržaj koji promoviše ekologiju i obnovljivu energiju, nastupe paraglajdera…raznovrsni koncept pozitivne rok priče, a “kum festivala” je regionalni muzičar Rambo Amadeus koji je ujedno festivalu dao i ime.

Posted by on 2012-07-31. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login