Eko rock festival Desant na Drvar

Eko rock festival Desant na Drvar

Eko rock festival Desant na Drvar

Regionalni Razvojni Servis (RRS) i ove godine donosi dobre vijesti za sve ljubitelje prirode i rock muzike u čijoj će organizaciji i ove godine u Drvaru biti održan osmi po redu Eko rock festival ‘Desant na Drvar‘.

Ovaj festival koji ne samo da ima kulturnu vrijednost, već u vrijeme trajanja ovog festivala, Drvar kao turistički potencijal naše zemlje potpuno oživi i postane okupljalište mladih ljudi iz cjelokupne regije.

Šarm svemu daje besplatan kamp za sve posjetice festivala u parku kod Titove pećine gdje se i ovaj festival održava.

Na ovogodišnjem ‘Desant na Drvar‘ koji će biti održan 2., 3. i 4. augusta u muzičkom dijelu festivala nastupit će Rambo Amadeus & Two Vinetous, bend Mindark iz Šibenika, Atehist rap i Aleksandrija iz Banjaluke.

U sklopu festivala i ove godine biće prezentirani interesantni patenti iz oblasti ekologije i obnovljive energije, a neke od najinteresantijih su solarni roštilj, solarno kuhalo za kafu i solarni bicikl.

Svi posjetioci festivala imat će priliku posjetiti Titovu pećinu i gledati nastupe paraglajdera koji će samo zbog ovog festivala doći iz Knina.

Posted by on 2013-06-19. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login