Elemental u subotu u Banjoj Luci

 

Elemental

Elemental

Zagrebačka grupa Elemental nastupit će u subotu. 15. septembra, u DFK u Banjoj Luci. Cijena ulaza je 10 KM, a karte su u pretprodaji u DFK pubu. Broj karata je ograničen.

Elemental je bend čija se muzička baza nalazi u rap muzici, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan muzički žanr. U njihovoj šarolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih žanrova što njihov izražaj čini jedinstvenim i originalnim.

Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala.

Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, nego umjetničkim izražajem, a njihov iskren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji. Tokom godina Elemental je nastupio u brojnim gradovima Hrvatske, ali i Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije.

Posted by on 2012-09-14. Filed under Banja Luka, Film & Muzika, Magazin, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login