Etihad Airways organizuje intervju za kabinsko osoblje

Avioprevoznička kompanija Etihad Airways‎ organizovat će 24. marta u Banjoj Luci još jedan intervju sa zainteresovanim kandidatima iz Republike Srpske za poslove kabinskog osoblja na njenim avionima.

Etihad Airways

Etihad Airways

Intervjui će biti organizovani za pozicije kabinskog osoblja, menadžera za hranu i piće, te šefove kuvare na letu, saopšteno je iz ove kompanije.

Kandidati moraju da imaju najmanje 21 godinu starosti, da tečno govore engleski jezika, a poznavanje drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Svi potencijalni kandidati treba da se prijave putem sajta kompanije (www.etihad.com/careers), a oni koji prođu u naredni krug procesa zapošljavanja bit će pozvani na intervju u Banjoj Luci 24. marta.

Potpredsjednik Sektora za goste u ovoj kompaniji izrazila je zadovoljstvo načinom na koji su se kandidati predstavili tokom prvog intervjua u Banjoj Luci u januaru, od kojih je gotovo trećina bila uspješna, nakon čega im je ponuđeno da rade širom mreže Etihada.

Ona je dodala da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim predstavljanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways‎ je stacionirano u Abu Dhabiju, ima sveobuhvatnu obuku i uživa pogodnosti za putovanja i smještaj, a osvojilo je nagrade za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku i za vodeće svjetsko kabinsko osoblje.

Posted by on 2014-03-07. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login