Facebook priprema novu verziju

Društvena mreža Facebook priprema svoju novu, poslovnu verziju, kako bi konkurisala stranicama poput Linkedin, piše britanski dnevnik Financial times.

Facebook u tajnosti radi na novoj stranici pod nazivom “Facebook na poslu”, koja će omogućiti korisnicima da se dopisuju sa kolegama, da se povežu sa profesionalnim kontaktima i da sarađuju na dokumenatima”, piše dnevnik.

Facebook je prošlog mjeseca saopštio da je u proteklom kvartalu ostvario zaradu od 802 miliona dolara, ali su njegove akcije u padu nakon najave investicija u buduće projekte.

“Nastavit ćemo se pripremati za budućnost agresivnim investiranjem, povezujući se sa svima, shvatajući svijet i gradeći kompjuterske platforme naredne generacije”, rekao je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Facebook, koji ima 1,35 milijardi korisnika širom svijeta, osnovao je 2004. godine Zuckerberg sa svojim kolegama na Univerzitetu Harvard.

Posted by on 2014-11-20. Filed under Magazin, Tehnologija & Nauka. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login