Facebook ‘streama’ koncert Jacksonu u čast

Michael Jackson

Michael Jackson

Tribute koncert posvećen Michaelu Jacksonu koji će se održati 8. oktobra u Cardiffu moći će se direktno pogledati kao pay-per-view stream na Facebooku.

Koncert koji je nekoliko puta bio otkazivan i odgađan iznosi 40 Facebook kredita, odnosno 50 kredita na dan koncerta (što je oko 5 američkih dolara) Facebook je već ranije imao slične pothvate s primjerice Foo Fightersima, YouTube je primjerice pratio čitave festivale i koncerte, no ovo je prvi put da će ovakvu uslugu naplatiti.

Gledaoci će moći komentarisati koncert, dijeliti ga s prijateljima i chatati paralelno s njegovim održavanjem, a bit će im dostupna i stranica na kojoj će moći kupiti poneku memorabiliju.

Među izvođačima koji će nastupiti bit će The Black Eyed Peas, Leona Lewis, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Gladys Knight, Ne-Yo, Jennifer Hudson, Craig David, Alexandra Burke, Alien Ant Farm, JLS, Diversity, Pixie Lott i Beyonce kao posebna video-gošća.

Posted by on 2011-10-06. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login