Facebook uveo Dislike

Facebook dislike‘Lajkanje’ komentara i statusa na mreži Facebook dugo je bila tema društvenih mreža, ali nikada nije moglo da se demonstrira nesviđanje bilo čega.

Ipak, Facebook nije predstavio ‘ne sviđa mi se’ dugme (Dislike) u potpunosti. Naime, ova opcija nalazi se samo u Messenger servisu, gdje su postavljeni veliki palčevi, stikeri, okrenuti na dole.

Stikeri su predstavljeni u aprilu, ali su tek ove nedjelje postali dostupni. Na nedavnom skupu programera je odlučeno da u paketu ‘Like’ budu i opcije bolestan ‘sore thumb’, vatreni ‘fiery thumb’, palac za bockanje i još mnogi drugi.

Novi paket stikera dostupan je u ‘stiker store’, koja je nalazi u okviru ‘Facebook Messenger-a’ na računarima i mobilnim aplikacijama.

Iako to neće donijeti veoma traženo ‘Dislike’ dugme za komentare i statuse, barem ćete moći da izrazite nezadovoljstvo svojim prijateljima preko razmjene poruka.

Posted by on 2013-12-18. Filed under Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login