Festival EXIT od iduće godine se održava u Novom Sadu, Budvi i Kotoru

EXIT festival

EXIT festival

Muzički EXIT festivala sljedeće godine biće održan od 10. do 17. jula, s tim što će prva četiri dana biti u Novom Sadu, a preostala tri u Crnoj Gori, saopćili su danas organizatori.

Festival će na Petrovaradinskoj tvrđavi biti organizovan od 10. do 13. jula, a potom se seli na plažu Jaz u Budvi i stari grad u Kotoru, gde će trajati od 15. do 17. jula.

Kako su saopćili organizatori, odlučeno je da se povodom 15. izdanja Exita posetioci pošalju na “sedmodnevnu julsku avanturu u dvije države”.

“EXIT 2014 biće održan na dobro znanom mestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Jadranu. Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE Festival, prekriveno pijeskom i školjkama i sedam dana najbolje ljetnje zabave”, naveli su organizatori, prenosi Tanjug.

Posted by on 2013-12-06. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login