Flamingosi u Coloseum Clubu

FlamingosiU subotu, 03.12.2011. sa početkom u 22.00 sata, posjetioce Coloseum Cluba će ugrijati plesni ritmovi grupe „Flamingosi“.

„Flamingosi“ su muzička grupa koju čine TV voditelj i muzičar Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj.  Svojom originalnošću i veselim pjesmama uspjeli su steći veliku popularnost u zemljama regiona pa tako i u Bosni i Hercegovini, gdje su uvijek dragi gosti.

S jazz-folk pjevačem Luisom osvojili su  prvo mjesto na Beoviziji 2006. godine sa pjesmom “Ludi letnji ples”, dok su na Europjesmi iste godine u Sava Centru u Beogradu osvojili drugo mjesto. Pored Luisa, sarađivali su i sa Karolinom Gočevom i sa Eminom Jahović, a oba dueta su postala veliki hitovi.

Iako se Ognjen Amidžić posvećuje svom show-u i voditeljskom poslu, a Marinko Madžgalj svom glumačkom poslu, 2010. godine izbacuju singl “Sladoled” koji postaje reklama za Frikom, a na ljeto 2011. godine svojim fanovima su poklonili  hit  “Nisi kriva ti”.

Uvijek veseli i energični „Flamingosi“ obećavaju svima koji dođu u Coloseum Club odličnu zabavu i užarenu atmosferu, uz  uslov da svi pjevaju i plešu uz njihove pjesme kao što su “Poljupci”, “Sve nas cure čekaju”, “Ljubav”, “Lumperaj” i mnoge druge.

Posted by on 2011-11-30. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login