Foo Fightersi rasprodali pulsku Arenu u dvije minute

Foo Fighters

Foo Fighters

Američki rock sastav Foo Fighters u samo dvije minute nakon puštanja u prodaju rasprodao je sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima 19. juna u pulskoj Areni.

Time je koncert Foo Fightersa postao najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Hrvatska je već imala neke brzo rasprodane koncerte u novijoj historiji. U jednom danu su planule sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i David Gilmoura u Puli, a manje od tri sata trebalo je Chrisu Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog.

No, interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom.

Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli, u najmanjem kapacitetu u kojem je band nastupao unazad deset godina, već sada postalo centralni rock događaj u regiji iduće godine, ocijenili su organizatori.

Posted by on 2018-11-26. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login