Goran Bare: Na našem koncertu u Sarajevu možete očekivati pravi spektakl

Goran Bare

Goran Bare

U petak 23. augusta na sceni Sarajevo Music Stagea koncerte će održati legendarne Majke i popularni sarajevski bend Skroz.

Majke su vinkovačka rock grupa koja je djelovala od 1988. do 2000. godine, te se ponovno okupila 2007. godine.

‘Na našem koncertu možete očekivati pravi spektakl, a publika će od oduševljenja biti u ekstazi’ – kazao je Goran Bare, frontmen Majki  najavivši koncert u Sarajevu te dodao da će koncert biti presjek njihovih najvećih hitova, te pozvao publiku da što glasnije pjeva zajedno s njim.

Iste večeri na sceni Sarajevo Music Stagea nastupit će i poznati sarajevski bend Skroz.

‘Bit će to nastup na kojem ćemo izvoditi pjesme sa svoja tri albuma ‘Skroz’, ‘Savršeni organizam’ i ‘Regija’, a neće izostati ni naš posljednji singl ‘Raj’. Također, pripremamo i jedno iznenađenje za publiku, a to je predstavljanje novog singla na kojem smo vrijedno radili u zadnje vrijeme’ – kazao je Dejan Ostojić, član grupe Skroz.

Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996. godine, a danas bend čine Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Esad Bratović, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić.

Posted by on 2013-08-15. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login