Gornje Međurovo: Ubili pse pa ih objesili na stablo

pasU selu Gornje Međurovo kod Niša, dvojica maloljetnika osumnjičena su za zlostavljanje i ubistvo četiri psa. Policija je 9. marta nedaleko igrališta pronašla pse kako vise na stablu obješeni za noge. Nakon istrage otkrili su da su počinitelji ovih strašnih zločina dvojica maloljetnika, 15-godišnji i 17-godišnji mladić.

Roditelji maloljetnika kazali su da njihovi sinovi nisu ubili te pse i da je cijeli slučaj izdramatiziran u javnosti. “Djeca su toga dana šetala terijera, čiji je vlasnik mlađi dječak, kada ih je napao čopor u kojem su bila dva velika i pet manjih pasa. Terijer je odmah skočio na njih i počeo se tući sa psima, a djeca im nisu smjela prići nekoliko minuta. Dva velika psa i jedan manji su pobjegli, ali terijera nikako nisu mogli odvojiti od leševa četiri ubijena psa jer je poznato da se toj pasmini zgrče vilice prilikom ugriza. Da bi ga spriječili da ih dalje napada, objesili su mrtve pse za noge na drvo.

Lako se može utvrditi da je pse ubio terijer, kazao je otac starijeg dječaka. I majka dječaka se uplela u priču i rekla je kako je njezin sin sve ovo jako teško podnio i tri dana nije išao u školu zbog stresa. “Djeca su mogla nastradati. Moj sin voli pse i nikada ih ne bi mučio”, kazala je majka.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-18. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login