Gračanica: Pretresom pronađen pištolj, municija i cigarete

policijaPolicija je u Gračanica prilikom pretresa stana i prostorija koje koristi osoba čiji su inicijali L.O. (26) iz tog grada, pronašla pištolj, 39 komada municije, 118 kutija raznih vrsta cigareta i drugih predmeta za koje postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela.

Pretres je izvršen u subotu, 22. oktobra, po nalogu Opštinskog suda iz Gračanice, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Policija je u petak, 21. oktobra, uhapsila L.O. i još tri osobe čiji su inicijali O.M. (29) iz Gradačca, S.K. (25) i S.S. (28) iz Srebrenika, zbog sumnje da su istog dana, prijeteći puškomitraljezom, fizički napali dvije osobe u mjestu Falešići, opština Srebrenik, kao i drugih krivičnih djela koje su počinili na području ove i opštine Lukavac i Doboj.

Puškomitraljez je pronađen u blizini mjesta hapšenja, a navedene osobe su uz izvještaj predata tužiocu Okružnog tužilaštva Doboj, zbog sumnje da su na području dobojske opštine počinili razbojništvo.

Posted by on 2011-10-26. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login