Hladno Pivo i spektakl s vatrometom obilježili drugu večer Mostar Summer Festa!

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

Jučerašnju, tek drugu večer Mostar Summer Festa obilježio je nastup fenomenalnog Hladnog Piva. Gromoglasno pjevanje publike, ples, transparenti, majice u zraku, skupa su s Milom Kekinom dočarali hitove poput “Samo za taj osjećaj, Pitala si me, Ezoterija“ na neku novu razinu, a dok smo mislili da je to to, festivalska energija je vrhunac doživjela na samom kraju nastupa uz pjesmu „Nije sve tako sivo“. Baklje, vatrometi, cirkusanti, konfeti i genijalna energična MSF publika su napravili takav spektakl i ugođaj o kojem će se još pričati.

Iako smo možda pomislili da će nakon ovog spektakla energija možda spasti, Krešo Bengalka nas je u to razuvjerio jer je publika nastavila skakati u istom ritmu još sat i pol vremena.

Svakako se mora spomenuti, da je odličnu pripremu publike napravio svojim nastupom Laka i njegov bend. Rasplesani, nasmijani i uvijek novi i kreativni su Lakini hitovi, koji svojim jedinstvenim nastupom malo koga ostave ravnodušnim.

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

Iako zaluđeni ovim genijalnim događanjima druge večeri Mostar Summer Festa, možemo reći da je sve ovo bilo i neočekivano jer je počelo ugodnom i laganom atmosferom, gdje se ekipa krenula zagrijavati uz mlade sarajevske nade Nervni Slom i Pearl Jam Tribute band (VS) koje je publika tjerala na bis iako su bili tek drugi izvođači te večeri, što pokazuje koliko je fenomenalna i publika i bend.

Ništa manje ludila nije bilo ni na hej! e-MOtion stageu, gdje je Maroje uveo publiku u elektronske beatove, a lokalna podrška dobro znanih i već stalnih gostiju MSF-a Andreja Jelića b2b Igor HDP privukli su i nabrijali su publiku. Nastup Lawrence Kleina je beskompromisno rasturio, dok su setovi dugoočekivane INSOLATE svojim ritmom zaludili apsolutno svakoga tko se našao u publici. Noć je ispratio TKNO i do sitnih jutarnjih sati pravio atmosferu približnu onoj s main stagea.

Zaključak druge večeri ne može biti ništa previše, osim pitanja što nas to tek očekuje danas?!

Mostar Summer Fest, Laka i Mirela
Mostar Summer Fest, Laka i Mirela

Nastup Mare, Kande, Kodže i Nebojše, Partibrejkersa, Frenkie, Kontra &Indigo te Vojko V na main stageu, a party na hej! e-MOtion Stageu vode Battric & Mivu, Avoid aka Vladimir Ačić, Sugar Lobby, Ilija Đoković te za završnicu Alen Milivojević.

Posted by on 2019-06-29. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login