Humanitarna izložba sarajevskih fotoreportera

Grupa sarajevskih fotoreportera u saradnji s Udruženjem Pomozi.ba organizovaće 12. februara humanitarnu izložbu fotografija, a sav prihod namijenjen je nenamjenskom fondu liječenja.

fotografija, fotograf
fotografija, fotograf

U prostorijama JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo bit će izložene neke od najljepših fotografija ovih fotoreportera, koji njihovom prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima.

Fotoreporteri koji na ovaj način žele dati svoj doprinos i pomoći djeci i odraslima koji vode bitku za život su: Dženan Kriještorac, Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus i Midhat Poturović.

Izložba će biti otvorena u 19.00 sati, a organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju da im se pridruže u ovoj humanoj misiji.

Posted by on 2020-01-31. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login