Info dan „Mobilnost istraživača – mogućnosti i primjeri dobre prakse“

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine u saradnji sa Rektoratom Univerziteta u Sarajevu, a uz podršku Austrijske razvojne agencije, organiziraju informativni dan o temi „Mobilnost istraživača – mogućnosti i primjeri dobre prakse“.

Info dan će biti održan u četvrtak 10. maja 2012. godine u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7/II, Sarajevo), sa početkom u 09,30 sati.

Cilj info dana je predstaviti mogućnosti za finansiranje mobilnosti istraživača iz BiH u EU programu FP7, te potencijalnim učesnicima u ovom programu predstaviti primjere dobre prakse iz regiona.

Pozivamo zainteresovane za učešće na info danu da dostave prijave za učešće na e-mail: majda.lovrenovic@mcp.gov.ba, najkasnije do 9. maja u 14,00 sati.

Učesnici ne plaćaju kotizaciju.

Za dodatne informacije kontaktirajte Sektor za nauku i kulturu Ministarstva civilnih poslova BiH na broj telefona: 033 492 585 ili 033 492 515.

Posted by on 2012-05-08. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login