Intenzivirani radovi na Ski-centru Bjelašnica-Igman da bi bili spremni za ski- sezonu

skijanje, BjelašnicaSvi radovi na Ski-centru Bjelašnica-Igman su intenzivirani da bi kompletna infrastruktura bila spremna za ski-sezonu, kazala je Agenciji Fena Ranka Rakić iz Službe za odnose s javnošću KJKP “ZOI 84”.

Prethodnih godina bila je praksa da se otvorenje ski-sezone upriliči polovinom decembra ukoliko to vremenski uvjeti dozvoljavaju. Nadamo se da će i ove godine tako biti jer sve zavisi od vremenskih uvjeta, naglasila je Rakić.

Akcijska pretprodaja ski-karata počela je 21. novembra i trajat će do 10. decembra.

Rakić je istakla kako su “cijene karata u pretprodaji korigovane i snižene u odnosu na prošlogodišnje”.

Tako je odlukom KJKP “ZOI 84” utvrđen popust na kupovinu u visini od 50 posto za imaoce prošlogodišnjih sezonskih ski-karata. Sezonska karta s fotografijom košta 175, dok je cijena prenosive sezonske ski-karte 350 KM. Popust je utvrđen i za one koji prošle godine nisu kupili sezonsku ski-kartu i cijena te katre (sezonska s fotografijom) 245 KM, dok je prenosiva karta 490 KM. U ove sezonske ski-karte uračunato je i noćno skijanje, kazala je Rakić.

Dodala je da je “što se tiče prodaje ski-karata odziv građana  zadovoljavajući”.

-U većem broju korisnici prošlogodšnjih karata kupuju sezonske ski- karte po utvrđenom popustu od 50 posto, čime su nam i ove godine ukazali povjerenje- kazala je Rakić.

Prodaja karata se vrši u prostorijama Turističke agencije “Zoi Tours” u ulici Branilaca Sarajeva broj 21, radnim danima i subotom od 08.00 do 16.00 sati.

Posted by on 2014-12-04. Filed under Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login