Izabrani finalisti takmičenja za sve mlade turiste “Moje putovanje Evropom”

Moje putovanje EvropomZa nagradno takmičenje koje je namijenjeno svim mladima turistima iz Bosne i Hercegovine pod nazivom “Moje putovanje Evropom” koji su imali zadatak da kroz pisanu riječ i fotografiju prikažu raznolikost putovanja kroz zemlje Evropske unije izabrano je 12 finalista, za koje će se od ponedeljka, 15. septembra, moći glasati putem Facebook stranice EU info centra.

Povodom nagradnog takmičenja na adresu EU info centra u BiH pristiglo je više od 50 vrlo zanimljivih i orginalnih prijava iz svih krajeva BiH.

Među njima su izabrani pisani radovi finalista, koji će sa najvećim brojem „lajkova“ zauzeti prva tri mjesta i osvojiti laptop, fotoaparat, smart mobitel ili tablet po njihovom izboru. Jedna osoba može glasati za više finalista.

– Glasanje će trajati do kraja mjeseca septembra, a pozivamo sve bh. građane da uzmu učešće i uživaju u doživljajima 12 finalista tokom njihovih putovanja različitim zemljama Evropske unije – saopćeno je iz EU info centra.

Posted by on 2014-09-16. Filed under Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login