Izložba konceptualne fotografije Untold Stories u Mostaru

Američki kutak Mostar organizirat će izložbu “Untold Stories” koja objedinjuje radove polaznika fotografske radionice, a ona će biti upriličena u srijedu, 26. juna u 20 sati u prostoru Udruge Rezon.

Nakon niza predavanja s edukatorom i fotografom Seadom Šašivarevićem, sudionici su radili na svojim konceptualnim pričama i zadacima koji odražavaju njihovu izuzetnu kreativnost i talent.

Radove će izložiti Danijel Tolj, Irfana Jaraspahić, Merjem Dilberović, Nejra Jelovac, Nera Banović, Nika Banović, Zlatan Zlomušica i Amar Obradović.

“Ovi mladi autori svojim radovima pokazuju značajan potencijal i cilj ove izložbe je da ih još dodatno motiviramo jer je dosadašnje iskustvo da nakon sličnih aktivnosti mladi lakše pronađu svoj put ka profesionalnom razvoju i usavršavanju. Ovo je druga izložba koju organiziramo u sklopu naših foto programa i ponosni smo kada nakon edukacija imamo priliku predstaviti konkretne rezultate“, saopćili su organizatori.

Posted by on 2024-06-24. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

You must be logged in to post a comment Login