Javna rasprava o Nacrtu Zakona o novčanim podsticajima u poljoprivredi

Srednjobosanski kanton

Srednjobosanski kanton

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Srednjobosanskog kantona pokrenulo je aktivnosti na izradi Zakona o novčanim podsticajima u poljoprivredi na području Srednjobosanskog kantona.

Nacrt Zakona je prihvaćen od strane Skupštine Srednjobosanskog kantona uz Zaključak da se o istom provede Javna rasprava.

U vezi s tim Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva SBK u saradnji sa općinom Fojnica organizuje Javnu raspravu o ovom Zakonu.

Javna rasprava u općini Fojnica planirana je za četvrtak 26.9.2013. godine u prostorijama Općine Fojnica, sala 1, sa početkom u 11:00 sati, a pozivani su vijećnici općinskog vijeća, poslodavci, poljoprivrednici i obrtnici sa područja općine Fojnica, predstavnici nevladinih organizacija kao i zainteresovani građani.

Vaše prijedloge, mišljenja i sugestije na Nacrt Zakona možete dostaviti pismenim putem Službi za privredu, finansije i budžet općine Fojnica do 25.9.2013. godine.

Nacrt Zakona o novčanim podsticajima u poljoprivredi na području Srednjobosanskog kantona.

Posted by on 2013-09-24. Filed under Bugojno, Busovača, Donji Vakuf, Gornji Vakuf / Uskoplje, Jajce, Novi Travnik, Travnik, Vijesti iz BH gradova, Vitez. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login