Jazz Fest – Otvoren box office u Domu policije

U festivalskom centru XXI međunarodnog muzičkog festivala Jazz Fest Sarajevo 2017 u ponedjeljak je u Domu policije otvoren box office i počela prodaja ulaznica za sve koncerte.

Jazz Fest Sarajevo

Jazz Fest Sarajevo

Box office će raditi svakim radnim danom od 12.00 do 20.00 sati, a publika festivala moći će kupiti ulaznice po predprodajnim cijenama za 21 koncert koji će biti organiziran od 31. oktobra do 5. novembra.

Dom policije ove je godine festivalski centar Jazz Festa s obzirom na to da će 19 koncertnih programa biti organizirano u sali Doma policije a dva koncerta u Sarajevskom ratnom teatru.

Također, u sedmici festivala, od 30. oktobra do 5. novembra, radno vrijeme box officea će biti od 12.00 do 23.00, a ulaznice za programe koji će biti organizirani u Sarajevskom ratnom teatru moći će se kupiti i u SARTR-u pola sata prije koncerta, u slučaju da do koncerta ulaznice ne budu rasprodane.

Iz direkcije Jazz Festa Sarajevo podsjećaju da je u periodu od 2000. do 2005. godine svoju glavnu festivalsku scenu imao u Domu policije, a 12 godina kasnije vraća život i muziku u Dom policije. Tokom šest dana festivala ponovno će ugostiti vrhunske umjetnike i organizirati vrhunski producirane koncerte u odličnom koncertnom prostoru Doma policije.

Posted by on 2017-10-24. Filed under Jazz Fest Sarajevo, Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login