Kako izgleda idealan muškarac

Visok, zgodan i taman – najčešća je ženska definicija idealnog muškarca. No, novo istraživanje otkrilo je da su neuredna mala bradica i osobnost štrebera zapravo ono što pali žene.

zgodan muškarac

Neobrijani muškaraci vode u privlačnosti

Usprkos pritužbama zbog toga što odaje dojam neurednog izgleda i što je neugodna na dodir, brada od nekoliko dana zapravo najveći je faktor privlačnosti za 41 posto žena.

Pomalo štreberasta osobnost našla se na drugom mjestu, što dokazuje da se ženama zaista sviđaju muškarci koji znaju znanje kad je tehnologija u pitanju. Na trećem mjestu našla su se dlakava prsa, a slijede ih frajeri koji se ne boje pokazati svoju nježniju stranu, pa ih nije sram pustiti koju suzu dok gledaju tužan film. Osim toga, žene vole i muškarce koji čitaju, knjige naravno, a ne samo sportske stranice u dnevnim novinama. Žene također pali i sijeda kosa, naočale, ali i činjenica da strastveno navijaju za neki sportski klub.

U istraživanju je sudjelovalo 2.500 žena, a 91 posto ih je priznalo da bi radije izabralo muškarca koji ima nekoliko mana nego nekog tko se čini savršen. Više od polovice bi ih radije bilo s muškarcem koji je mekan i voli se maziti nego s nekim tko je mišićav i vitak. Oko dvije trećine žena preferira dlakavije muške primjerke, a ženama su također draži muškarci koji ne ulažu previše vremena u svoj izgled. 63 posto ih je reklo da više vole muškarca koji se brzo spremaju nego one koji poput žena rade dramu oko svog izgleda, kao i oni koji ne broje svaku kaloriju i stalno mjere svoju težinu.

‘Javno će cure reći da ih privlači ćelavi mišićavi frajer koji se ne boji pokazati svoju emocionalnu stranu, ali ovi rezultati pokazuju da one potajno žele nešto drugo. Čini se da žene zbilja žele muškarca koji je sposoban pokazati svoju nježniju stranu. Olakšanje je za brojne muškarce kad znaju da žene ne traže savršenstvo’, rekao je glasnogovornik Onepoll.com koji je proveo ovo istraživanje.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-10. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login