Kako u vezu uvesti seksi igračke?

seks

seks

Iako seks igračke mogu dodatno začiniti vaš seksualni život, malo je problematično vašeg frajera nagovoriti da ih isproba…

Izaberite pravo vrijeme

Ne postoji pravo vrijeme za uvođenje seks igrački u vašu spavaću sobu, ali ipak je to prerano učiniti nakon prvih nekoliko susreta. Umjesto toga pričekajte da razvijete međusobno povjerenje, razmijenite svoje želje i ostvarite kvalitetnu komunikaciju u spavaćoj sobi i izvan nje. Taj proces možete ubrzati ako hvalite svog frajera, jer će tada znati da vas seksualno zadovoljava, pa bi upotreba seks igrački onda još dodatno povećala užitak s obje strane.

Pojednostavite stvar i nježno mu spomenite što želite

Jedan od načina ublažavanja teme o seksualnim pomagalima je pronaći neke članke o njihovim prednostima, a zatim svom frajeru dođite s njima. Neka vaš frajer sam pročita članke i kaže svoje mišljenje što će omogućiti prirodnu raspravu o seksualnim pomagalima.

Ohrabrite svog frajera

Važno je da ste sposobni objasniti zašto želite u svoj seksualni život uvesti seks igračke. Usredotočite se na ono što do sada volite i objasnite kako biste se s igračkama još dodatno zabavili, a zajedno biste time dosegnuli novu, višu razinu intimnosti. Objasnite mu da seks igračke ne mogu biti zamjena za emocionalnu bliskost kada ste seksualno intimni s njim.

Dobro istražite

U početku on može biti skeptičan oko seksualnih pomagala zbog straha od nepoznatog. Zato je dobra ideja malo se informirati prije započinjanja ove teme. Kada steknete dovoljno znanja pobijedit ćete sve svoje sumnje, a i lakše ćete izabrati seksualna pomagala koja vama najviše odgovaraju.

Seksualne igračke kupujte zajedno

Posjetite seks shop i razgovarajte o proizvodima koji vam se sviđaju, nemojte ih samo naručiti preko internet trgovina. Zatim u udobnosti vlastitog doma isprobajte sve što ste željeli.

Bez pritiska

Vaša druga polovica još se nije naviknula na vašu ideju? Važno je da se oboje osjećate ugodno prilikom uvođenja seksualnih pomagala u vaš odnos. Za početak usredotočite se na druge oblike eksperimetiranja kao što su erotske masaže ili korištenje seksi rublja. Nakon što se vaš frajer navikne na te novosti posegnite za seks igračkama.

Pustite ga samog

Poklonite svom frajeru neku seks igračku i ostavite ga da se navikne na nju i shvati koje užitke pruža, tako da vam kasnije može prenijeti svoja novostečena iskustva i saznanja.

Obostrani užitak

Kupujte seks igračke koje će vam pružiti obostrani užitak, tako da se kod vašeg frajera ne pojavi strah da ćete ga izbaciti iz igre.

Posted by on 2013-08-30. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login