Kivi je najbolje voće za zimske dane

Kivi
Kivi

Kivi je najbolje voće za zimske dane. Bogatiji je vitaminom C od naranče, odličan je za jačanje imuniteta i borbu protiv virusa.

Ova mala voćka porijeklom iz Kine, prepuna je i drugih vitamina i minerala koji blagotvorno djeluju na cjelokupnu zdravstvenu sliku.

Kivi je voćka koju bi trudnice svakako trebale uvrstiti u prehranu jer je bogata i vitaminima iz B skupine koji pomažu zdravlju i pravilnom razvoju fetusa. Kako bi krvni tlak držali u normali, preporučuje se i ljudima s povišenim krvnim tlakom. Bogat je vlaknima te raznim vitaminima i mineralima koji su, između ostalog, zaslužni za dobru probavu, snižavanje holesterola, očuvanje vida te jačanje imuniteta i izbacivanje toksina iz organizma.

Konzumirajte ga svježeg i na dnevnoj bazi i uvjerite se u njegove dobre strane, a primijetit ćete i promjene na vašoj koži jer je kivi štiti od isušivanja i čini nježnom, što je od posebne važnosti u ovim hladnim danima.

Posted by on 2014-01-25. Filed under Magazin, Zdravlje & Ljepota. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login