Koji poljubac najviše uzbuđuje?

poljubac

poljubac

Poljupci koji bude strast i želju kod vašeg partnera nemaju veze sa klasičnim poljupcima, a mjesta koja treba da prekrijete poljupcima su male, ali sjajne, erogene zone…

Uho je prva erogena zona
Uho je tako dizajnirano, uz pomoć majke prirode, da pokupi najfinije osjećaje, tako da je ovo pravo mjesto za ljubljenje, ako ste riješili da svog momka pošaljete na ekstatično putovanje. Zapamtite u ovom sučaju manje je više kako kaže seksolog Šandor Gardoš.

Postavite usne blizu uha i lagano izadhnite, a to će zagolicati nervne završetke na uhu. Zatim nježno usnama obuhvatite djelić ušne školjke i povucite je. Ovo će probuditi nerve unutar uha.

“Ovi nervi gotovo nikad nisu stimulisani, tako da će ovo biti prava eksplozija uživanja za njega!” kaže Gardoš. Buđenjem ove zone, čitavo tijelo će biti preplavljeno senzualnim žmarcima!

Poljubac između prstiju na ruci
Ako ste mislili da je poljubac ove vrste potpuno bezazlen, grdno se varate. Jezikom dodirnite mjesto između prstiju, a zatim klizite ka kraju svakog prsta. Ovaj potez će ga potpuno zaludjeti i čitavo tijelo će mu zadrhtati, jer je ovo područje “krcato” nervnim završecima i vrlo osjetljivo. Zatim, da ga potpuno uzbudite, uzmite vrh njegovog prsta imeđu usana i pogledajte ga pravo u oči. Ovim mu šaljete poruku šta može da očekuje u nastavku igre!

“Lebdeći” poljubac
Lagano dodirivanje usnama je mnogo strastvenije od klasičnog poljupca, posebno kada se radi o dodirivanju osjetljivih mjesta. Dakle, nježno usnama prelazite preko njegovog čela, preko sljepoočnice pa sve do usana, ali neka vam usta ne budu vlažna. Ovakav dodir će aktivirati fine, gotovo nevidljive, dlačice kojima je lice prekriveno, tako da će poljubac učiniti da mu čitavo tijelo zatreperi.

Posted by on 2014-05-03. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login